logo
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα μας.
Ψηφιακό βήμα ΕΣΠΑ

Τηλεφωνικές παραγγελίες: (+30) 2721092482

Δωρεάν μεταφορικά | Ελάχιστη παραγγελία 20 €

 

Blog

spinos coffee participants articles banner

Συμμετοχές διαγωνισμού #spinoscoffee

Τον τελευταίο μήνα βλέπουμε στα social media τον καφέ “Σπίνο” παντού… Στην παραλία, στην καφετέρια, στο παγκάκι, στο ξενοδοχείο, ακόμα και στο ποδήλατο! Θα δούμε τη συσκευασία του αγαπημένου μας καλαματιανού καφέ παρέα με το σκύλο ή τη γάτα, πάνω σε μία κολοκύθα ή σε φραγκόσυκα, ακουμπισμένο στο παλιό ραδιόφωνο του παππού ή στο παραδοσιακό καραβάκι στο σαλόνι, ακόμα και πάνω σε μισό καρπούζι στο καλάθι του super market! Ο χαρακτηριστικός ρόμβος του καφέ “Σπίνος” συντροφεύει και αρκετούς λάτρεις του καφέ στην πόλη μας, αφού διακρίνεται σε πλήθος selfie φωτογραφιών, από το αυτοκίνητο και το γραφείο, μέχρι και την καφετέρια ή το αγαπημένο μας στέκι!

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες των social media που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και συμμετείχαν στον πρώτο Καλοκαιρινό Διαγωνισμό μας. Με χαρά είδαμε όχι μόνο την ανταπόκριση μέσα από τις συμμετοχές, αλλά διαπιστώσαμε ότι η εφευρετικότητα και ο ενθουσιασμός περισσεύουν στις περισσότερες φωτογραφίες, κάνοντας έτσι τη συσκευασία του καφέ “Σπίνος” πρωταγωνιστή του φετινού Καλοκαιριού!

Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά ορισμένες από τις συμμετοχές μέχρι στιγμής. Το άλμπουμ των φωτογραφιών θα ανανεώνεται τακτικά με περισσότερες φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία έχει το όνομα του/της συμμετέχοντος/συμμετέχουσας, το οποίο προβάλλεται κάνοντας κλικ στην εκάστοτε φωτογραφία (χρησιμοποιούνται οι ονομασίες των προφίλ του Facebook/Instagram).

Για να δείτε τα δώρα, τους όρους και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μας μεταβείτε εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε διαγωνιζόμενος/διαγωνιζόμενη μπορεί να λάβει συμμετοχή όσες φορές επιθυμεί αρκεί να ανεβάζει διαφορετική φωτογραφία. Σε περίπτωση που δεν βλέπετε τη φωτογραφία σας βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει δημόσια ανάρτηση, διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας.