logo
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα μας.
Ψηφιακό βήμα ΕΣΠΑ

Τηλεφωνικές παραγγελίες: (+30) 2721092482

Δωρεάν μεταφορικά | Ελάχιστη παραγγελία 20 €

 

Blog

Καλοκαιρινός διαγωνισμός “Σπίνος”

Ο μεγάλος Καλοκαιρινός διαγωνισμός του καφέ “Σπίνος” έρχεται για να σας χαρίσει πλούσια δώρα! Μπες στην κλήρωση που θα “τρέξει” από 2 έως 30 Αυγούστου 2016 και κέρδισε μία από τις 3 μηχανές παρασκευής καφέ espresso, γαλλικού και ελληνικού καφέ, καθώς και πολλά αξεσουάρ καφέ.

Πάρε μέρος απλά ανεβάζοντας στα social media (facebook & instagram) φωτογραφία με το λογότυπο Spinos με σήμα τον ρόμβο και #spinoscoffee.

Facebook: www.facebook.com/spinoscoffee
Instagram: www.instagram.com/spinoscoffee

Τα δώρα που θα κληρωθούν αναφέρονται παρακάτω (κάντε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας):

Spinos διαγωνισμός δώρα
  • 1 μηχανή καφέ espresso Gaggia Gran Style
  • 1 μηχανή ελληνικού καφέ Beko
  • 1 μηχανή καφέ φίλτρου Gaggia G103
  • 15 καφετιέρες αλουμινίου μονού και 15 διπλού espresso
  • 15 καφετιέρες για καφέ φίλτρου & τσάι με έμβολο
  • 15 φλιτζάνια “Σπίνος” ελληνικού καφέ κουπάτου
  • 15 φλιτζάνια “Σπίνος” καπουτσίνο
  • 15 φανέλες “Σπίνος”

Όροι συμμετοχής:

Αντικείμενο Διαγωνισμού. Η εταιρία διοργανώνει τον διαγωνισμό μέσω των σελίδων της στο Facebook και στο Instagram, όπου καλεί τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να κοινοποιήσουν μία φωτογραφία που έχουν τραβήξει οι ίδιοι στην οποία θα περιλαμβάνεται το λογότυπο της εταιρίας Spinos με σχήμα τον ρόμβο και θα συνοδεύεται με #spinoscoffee.

Δώρα – Κληρώσεις. Τα δώρα του Διαγωνισμού θα είναι 3 μηχανές καφέ, μία για espresso (Gaggia Gran Style), μία για καφέ φίλτρου (Gaggia G103) και μία για ελληνικό καφέ (Beko). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στις 7 Σεπτεμβρίου 2016.  Κάθε συμμετέχων διαγωνιζόμενος μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία φορά νικητής και να λάβει μόνο μία φορά το δώρο του. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για πολλαπλές συμμετοχές στο διαγωνισμό. Κάθε συμμετοχή θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση.  Στην λήξη του Διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Για την ανάδειξη των νικητών, θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης.  Οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail: info@spinoscoffee.gr.  Μετά την κλήρωση, εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας), τότε η Διοργανώτρια, απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή.

Προσοχή: Για τις συμμετοχές στον διαγωνισμό μέσω Facebook και Instagram, οι χρήστες πρέπει να έχουν ελεύθερα τα δικαιώματα για πρόσβαση στις φωτογραφίες τους από άτομα που δεν είναι “φίλοι” ή “ακόλουθοι”, ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για τα δώρα. Σε άλλη περίπτωση, η κοινοποίησή τους ενδέχεται να μην είναι ορατή κατά τη διαδικασία συλλογής των συμεμετεχόντων.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω Facebook το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του Δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα. 

Ρητή Δήλωση- Συγκατάθεση – Αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων. Στους διαγωνισμούς μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρίας Spinos, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού και οι σύζυγοί τους. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:
(α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους. (β) είναι άνω των 18 ετών.
(γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους, όπως αυτά δημοσιεύονται στο προφίλ του στο facebook.
(δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου
(ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου
(στ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού.
(ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.
(η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

Προσωπικά δεδομένα – ΡΗΤΗ Δήλωση συναίνεσης – Αναφορικά με τη Διοργανώτρια. Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον Διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια.

*Καλοκαιρινός Διαγωνισμός “Spinos”:

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 2/8/2016 έως και 30/08/2016 και θα κληρώσει 3 μηχανές καφέ.  Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, η εταιρία “Σπίνος” θα αναρτήσει τα ονόματα των νικητών στην ιστοσελίδα της και στο Facebook και θα επικοινωνήσει μαζί τους διαδικτυακά για την παραλαβή των δώρων.