
Αφιέρωμα στον ελληνικό καφέ Σπίνο από το περιοδικό “Snack&Coffee”
Το πρώτο ελληνικό περιοδικό για την Καφεστίαση “Snack&Coffee”, σε εκτενές αφιέρωμα που έκανε για τον ελληνικό καφέ, συμπεριέλαβε τον καφέ Σπίνο μεταξύ των κορυφαίων επιλογών του!
Στο αφιέρωμα του περιοδικού δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα του ελληνικού καφέ Σπίνος, φιλοξενώντας συνέντευξη του Γιώργου Σπίνου, όπου μεταξύ άλλων, αναλύει τη φιλοσοφία και το όραμα της εταιρίας, όπως και τους στόχους για το άμεσο μέλλον με την αναβάθμιση των καφεκοπτείων στην Καλαμάτα.